Tuesday, May 31, 2011

"gigit hidung sendiri..nak try?"

Superb! Kami mulakan blog ni dengan ringan-ringan dulu..kasi berat-berat terus nanti korang paksa kitorang update hari-hari pulak..susah pulak kalau macam tu kan? haha..

Setiap manusia ada dia punya kedasyatan yang tersendiri..kompem korang pun ade benda yang korang bangga dengan diri korang sebab korang mampu buat benda tu..kalau boleh nak citer kat semua orang la korang boleh buat benda tu..kompem la, dah dasyat kan?

Tapi pakcik sorang ni, dia punya dasyat memang lain macam! memang telah menangkap respek kami la..tu sebab bagi penghormatan kat pakcik ni jadi 1st story kitorang..

Tak nak cakap banyak, meh tengok apa yang dasyat sangat pakcik ni..


muka hensem lagi ni..


da start tak bape nak hensem..


tahap tak hensem da kronik..


Tepukan gemuruh untuk pakcik ni! kerana beliau telah pun berjaya menggigit hidungnya sendiri! perghh..tengok betapa susah payahnya pakcik ni usaha..sapa yang kata senang tu? meh try sekali..mau tercabut terus tengkorak kepala tu..

tengok 3 kali cuak..tengok kali keempat, comel pulak pakcik ni..kan?

9 comments:

  1. eh eh..pakcik ni tak gila..jangan cakap dia gila..sian dia..dia dasyat, bukan gile..

    haha!

    ReplyDelete
  2. jap.. kings x da yg bole buat ke? cube try nnti.. :)

    ReplyDelete
  3. ade aku rasa..kite try nanti! haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...